Inici Actualitat Triple Podium del Masnou al Campionat de Barcelona de Xous
 

Triple Podium del Masnou al Campionat de Barcelona de Xous

17/01/2016

Comença la temporada 2016 i el Club Patinatge El Masnou ha ofert molt bones sensacions en les tres categories en les que participava.

La tarda començava intensa al Pavelló de Vic i un cop finalitzada l'obertura el campionat de quartets es posava en dança i s'obria pas el Quartet del Masnoi enmig del Caos en que estaven inmerses. Una coreografia inquietant i intensa amb un patinatge d'alt nivell per acabar buscant l'equilibri. El públic i el jurat van saber reconeixer el trebal i la bona posta en escena per acabar pujant al segon lloc del podi amb notes per sobre del 8.

La tarda continuava amb la competició de xous juvenils i aquí no van voler ser menys i van convidar al públic a imaginar Formes que mica en mica anaven desplegant les patinadores del Masnou emocionant als espectadors que omplien el pavelló de Vic. Un vestuari espectacular va ser el complement idoni a una coreografia atrevida i innovadora. El jurat ho va saber reconeixer i finalment i després d'un resultat molt ajustat van pujar al segon lloc del podi amb notes properes al 8.

L'últim esglaó de la competició estava destinada als Xous Grans i la última posició de sortida del Masnou semblava destinat a deixar un bon gust de boca als assistents a l'event. Del bell mig del cor de la natura van desplegar el Cos d'arbre en busca de les seves autèntiques arrels amb un ball espectacular que en algun dels seus  moments s'acostava a l'excel·lencia. Amb cercles en moviment de gran dificultat y l'habituals escenografia conceptual del grup, van posar-se al públic i als jutges a la butxaca aconsseguint puntuacios per sobre del 9 per pujar al més alt del podi, que donada les alçades de la temporada prometen un any d'èxits.

Ara toca pensar en el Campionat de Catalunya que es cel·lebra en dues setmanes de nou al pavelló de Vic.

El tres representants del Masnou de ben segur ens oferiran de nou una actuació a l'alçada del Club, que sota l'experta i experimentada ma de l'Anna Domenech, el Jaume Pons i l'Ariadna Pascual tants exits han reportat al Club.

Felicitats pels èxits assolits i us desitgem molta sort al Campionat de Catalunya...

Accions del document