Inici Actualitat Patinatge El Masnou Sots Campió del Mon de Xous Grans
 

Patinatge El Masnou Sots Campió del Mon de Xous Grans

13/10/2014

El Laberint del Grup Gran de Xous de Patinatge El Masnou ha arribat al final del camí amb un més que merescut Sots Campionat del Mon.


Subcampions del Mon Reus 2014 (Laberint) por elmasnoucp

Fa més d'un any que sota la batuta de l'Anna Domenech, el Jaume Pons i l'Omar Tejera (Sant Just) va començar la singladura d'una experiència molt especial al unir esforços entre el Club Patinatge El Masnou i el Patinatge Sant Just.

28 patinadors en pista que han anat teixint un espectacular laberint que en la pista s'ha traduit en un rosari d'èxits amb el millor final possible.

Lluny han quedat la victoria al territorial de Barcelona i la posterior tercera plaça al Campionat de Catalunya de Lleida on va quedar un regust amarg per les puntuacions obtingudes.

Al Campionat d'Espanya a Santiago de Compostela les coses es van redreçar i només unes poques dècimes va separar al segon classificat, Reus, del laberint de JustNou.

Però va ser a l'Europeu d'Almere a Holanda on tota la feina sota condicions extremes i amb un constant afany de millora va saltar la sorpresa. A l'últim minut i contra tot pronòstic i després d'haver de recórrer al siatema de puntuació MiniWhite, El Laberint conqueria la tercera plaça de l¡Europeu que li donava el passatge directe al Mundial 2014 de Reus. Només l'actual campió CPA Olot i el Grup italià van superar al Patinatge El Masnou/Sant Just.

I havia arribat el moment de la veritat, la feina ja era feta, la il.lusió al màxim i el destí la glòria.

Havia estat un any dur de molta feina amagada per trobar la sortida d'aquell laberint màgic. 

I en mig d'un ambient únic, amb una afició entregada desde el primer segon animan sense defallir cada gir cada figura cada moviment, l'equip ho va donar tot.

I els jutges ho van reconeixer, el podi semblava assegurat i només calia saber en quin lloc les situaria.

Després d'una estelar actuació d'Olot i d'una merescuda primera plaça assegurada, quedava el grup Italià que en l'Europeu havia quedat en segon lloc.

Però avui no era aquest dia. El dissabte 11/10/2014 quedarà gravat per sempre en la memòria de tots

La sortida del Laberint va ser meravellosa. Un segon lloc al Campionat del Mon

Només cal felicitar a tots els que han fet possible aquest somni i en el convenciment que el seu treball tindrà continuitat sense cap mena de dubte.

Enhorabona Campions

Accions del document