Inici Actualitat Orgullosos de vosaltres!!!
 

Orgullosos de vosaltres!!!

21/03/2015

El Grup de Xou Juvenil del Masnou va defensar ahir divendres el nom del Club amb una gran actuació aconsseguint la 6ª posició al campionat d'Espanya de Xous Juvenils. I el dissabte va ser el torn del quartet que van embadalir al públic amb el seu Ritme.

Un equip de patinadores joves, acostumades a les dures condicions que han de patir durant tot l'any en els entrenaments a l'aire lliure, passant fred a l'hivern i sota el sol xafugós de l'estiu, ho han donat tot, i han posat ganes, treball, esforç i muntanyes d'il·lusió. I malgrat no haver pogut aconnseguir l'objectiu de classificar-se per l'europeu d'Alemanya, no podem més que donar-lis les gràcies i sentirnos molt orgullosos d'elles.

I és que aquest equip amb un gran futur pel davant, li arribaran noves oportunitats de demostrar el que porten dins i que sota la direcció dels seus entrenadors, de ben segur ens oferiran molts dies de gloria pel club.

En el terreny del comportament ja ho han demostrat tot i en la competició de ben segur que seguiran avançant i millorant per arribar al lloc més alt.

Enhorabona per la feina feta i per estar a l'alçada d'un gran Club...


Orgullosos de vosaltres!!!


Accions del document