Inici Actualitat "IMPRESSIONANT"
 

"IMPRESSIONANT"

19/01/2015

Al pavelló del Castell de Planes de Vic va ser el lloc on es van reunir els millors ingredients de l'èxit.

Rècord de públic, rècord de participants, un nivell espectacular dels patinadors, una magnífica organització, noves tecnologies i tot dins d'un pavelló meravellós.


El dissabte 17 a les 16:15 h arrencava la competició amb els Quartets i tot seguit, sense temps ni per respirar, els Juvenils. En aquests dos grups es va poder apreciar un futur molt prometedor. S'ha de destacar l’'actuació del P.A. Masnou que va proclamar-se campió a les dues modalitats.

Per finalitzar, el dissabte a la categoria de Grups Grans es va gaudir d’un espectacle de gran qualitat, malgrat estar a principi de temporada. No hi ha cap dubte que milloraran moltíssim i el proper Campionat de Catalunya serà un gran duel. Novament el P.A. Masnou amb una magnifica coreografia va ser el vencedor.

El diumenge 18 per la tarda començava el campionat dels Grups Petits; 19 participants van lluitar per les places de classificació. Espectacular el nivell que es va viure al pavelló i esperançador de cara a propers campionats. Possiblement mes de deu grups van ser dignes d'entrar a la classificació per Catalunya. El campió va ser finalment C.P.A. Sant Celoni.

Un altre dels èxits del campionat va ser el nou sistema informàtic de puntuacions, que no nomes va funcionar a la perfecció, sinó que també va ser molt agraït per part del públic, que podia així seguir les classificacions provisionals en directe als seus mòbils i tablets.

Entre les autoritats que van assistir cal destacar la presència de Josep Salom, diputad d'Esports de la Diputación de Barcelona, Montserrat Rovira, Regidora d'Esports del Ajuntament de Vic, Toni Montmany, President del C.P. d'Osona, Ramon Basiana, President de la Federació Catalana de Patinatge, Albert Cucarella, Gerent de la Federació Catalana de Patinatge, Yolanda Muro, Presidenta de la Territorial de Barcelona i Montse Mata, Presidenta del Comitè de Patinatge Artístic de la Territorial de Barcelona.

La presidenta del Comitè de Patinatge Artístic de la Territorial de Barcelona, Montse Mata, va fer-ne una valoració molt positiva del gran espectacle viscut en aquest Campionat de Barcelona de Xous. Va agrair a l'Ajuntament de Vic tota la col•laboració i al C.P. d'Osona la seva impecable organització.

Resultats:

XOUS GRANS: 1º P.A. EL MASNOU, 2º C.E. MALGRATENC P.A. 3º C.P.A. RODA DE TER.

XOUS PETITS: 1º C.P.A. SANT CELONI. 2º FPUEB VILANOVA. 3º C.P.A. RIPOLLET.

XOUS JUVENILS: 1º P.A. MASNOU. 2º C.P.A. TONA. 3º C.P. SANTA EUGENIA DE BERGA.

XOUS QUARTETS: 1º P.A. EL MASNOU. C.P. PARETS. 3º FPUEB VILANOVA.

Accions del document