Inici Actualitat Imatges de la Gala de Campions 2014
 

Imatges de la Gala de Campions 2014

15/12/2014

Celebrada a Olot el dissabte 13/12/2014

Per desè any consecutiu la Federació Catalana de Patinatge ha convocat els millors patinadors catalans a la Gala de Campions 2014 per fer-los un merescut reconeixement.

Durant unes quatre hores els 900 aficionats que van assistir al Pavelló D’esports d’Olot van poder gaudir de les 50 participacions dels millors patinadors catalans: patinadors que han fet pòdium als Campionats de Catalunya durant la temporada 2014.

Es va comptar amb la participació de més de 200 patinadors/es de totes les categories, des de Benjamí fins a Sènior, i de totes les modalitats, parelles de dansa, parelles d’artístic, lliure i xou. També van ser reconeguts pels resultats als Campionats de Catalunya els patinadors de les modalitats de Figures obligatòries i de Solo Dance.

Cal ressaltar l’assistència, entre d'’altres, dels patinadors que van participar al Mundial Reus 2014 com Nadia Alsinet, Isabel Repullo , Nerea i Javier Wis , vMarina Gibaja i Ivan Dot i dels medallistes Sara Garcia i Marc Pañero , Pere Marsinyach i els grups xou com Reus Deportiu , el PA Masnou i el Campió del Món per vuitena vegada i amfitrió de la Gala de Campions, el CPA Olot .

Entre les autoritats que van assistir a la Gala cal destacar la presència de Josep Pujols , Representant Territorial de l’Esport de Girona, Josep M. Corominas , Alcalde d’Olot, Ramon Basiana , President de la Federació Catalana de Patinatge, Camí Mendoza , Presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic, Benjamí Pons , President de la territorial de Girona, i Yolanda Muro , Presidenta de la territorial de Barcelona.

Tal com va dir Ramon Basiana, es tanca així una de les millors temporades dels últims anys. Camí Mendoza, agraeix l’assistència de tots els patinadors que van fer possible aquesta Gala de Campions 2014 i la magnifica organització del CPA Olot. Entre tots es va aconseguir una tarda plena de bones sensacions i gran expectació per part de tots els assistents.

Accions del document