Inici Actualitat Gran Campionat de Catalunya de Xous
 

Gran Campionat de Catalunya de Xous

09/02/2015

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir d'un espectacle inmens. El millor patinatge artístic en categories de Grup Xou que es pot veure al món eren presents a Reus.

El dissabte començava l'espectacle amb els grups de Xou Juvenils amb un gran nivell en els 16 equips que es presentaven. El Masnou presentava un Xou de molta qualitat i que després del triomf al Campionat de Barcelona aspirava a tot. Finalment va haver de conformar-se amb la cinquena plaça tot i haver obtingut la tercera millor puntuació. La classificació pel Campionat d'Espanya de Vigo els permetrà una segona oportunitat per intentar pujar al més alt del podi. 

En acabar el xou Juvenil va ser el torn dels Grups Petits on el nivell dels setze participants va ser també del bo i millor.

L'entrenador del Masnou Jaume Pons amb l'equip de Sant Celoni van aconseguir la segona plaça amb un ball de gran virtuosisme sobre els patins.

El diumenge va ser el torn dels Quartets i El Masnou va entusiamar al públic i als jutges amb el programa Ritmes, ple de ball i bon patinatge. Van aconsseguir la tercera posició només superats pel Patinatge Parets i el Quartet local.

L'última de les categories que es presentava era l'esperat Xou Gran on el nivell d'aquesta modalitat arriba a la seva máxima expresió. El Masnou amb l'espectacle Termòmetre va assolir la tercera plaça només superat pel conjunt local i l'hegemònic Patinatge Olot i el seu Sobreviure.

El Quartet viatjará també a Vigo amb grans esperances de millorar resultat i el grup gran a Saragossa tindrà una nova oportunitat per anar evolucionant la presentació.

Un gran cap de setmana  pels amants d'aquest esport.

Sort pels nostres equips al proper Campionat d'Espanya.


Classificacions:


Grups Xou Gran:


Campió de Catalunya: CPA Olot amb la coreografia "Sobreviure".

Segona posició: Reus Deportiu amb la coreografia "Infinit".

Tercera posició: Patinatge El Masnou, amb "El termòmetre".

Grups Xou Petit:


Campió de Catalunya: CP L'Aldea amb la coreografia "Crash".

Segona posició: CP Sant Celoni, amb "Veu d'arbre".

Tercera posició: “UBD Fundació Vilanova amb "Passar pàgina".

Grups Xou Quartet:


Campió de Catalunya: CP PARETS amb la coreografia "PreludiI".

Segona posició: Reus Deportiu amb "Back Leather".

Tercera posició: Patinatge El Masnou amb "Ritme".

Grups Xou Juvenil:


Campió de Catalunya: CPA Olot amb la coreografia "Malson".

Segona posició: Reus Deportiu amb "Scandal".

Tercera posició: CPA Tona amb "Viure al límit".

Accions del document