Inici Actualitat Festa dels Patins: RODA BARCELONA
 

Festa dels Patins: RODA BARCELONA

13/04/2016

El proper diumenge, 17 d'abril, tots els aficionats als esports de roda petita tenen una cita al Roda Barcelona, el gran esdeveniment que aplegarà els esports de patinatge en les modalitats més populars i més espectaculars.

 

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Barcelona Esports, i la Federació Catalana de Patinatge organitzen aquest festa, que tindrà lloc al llarg de tot el dia a la confluència de l'Avinguda Martí Codolar i el Carrer Granja Vella, al districte Horta-Guinardó de Barcelona (zona entre Vall d'Hebron i Montbau). 

Es tracta d'una festa de participació oberta a tothom qui vulgui patinar o venir a gaudir de l'espectacle. Hi ha previst un programa d'activitats per a tots els gustos: exhibicions de les diferents disciplines del patinatge i de l'skate, tallers per aprendre a patinar, una mitja marató amb categoria open, petits tornejos, classes diverses, sessions de ball amb patins i molt més.

 

Per aquest motiu, al mateix temps que us convidem a gaudir d’una jornada plena d’activitats del nostre esport, us demanem que en feu la màxima difusió entre els esportistes i socis del vostre club. Us adjuntem l’enllaç on podeu consultar la ubicació així com el programa d’activitats previstes.

 

Més informació i programa d’activitats: http://www.fecapa.cat/noticia.php?id=6479

 

Us esperem!

Accions del document