Inici Actualitat El Masnou quart classificat al Campionat d'Espanya de Xous
 

El Masnou quart classificat al Campionat d'Espanya de Xous

07/03/2015

Olot, Reus i Girona han ocupat les tres primeres places del podi

El CPA Olot ha conquistat aquesta tarda el seu 12è Campionat d'Espanya de Grups Show. El vigent campió del món ha tornat a desplegar tot el seu potencial per adjudicar-se el certamen que ha tingut lloc al Pavelló Príncep Felip de Saragossa. El podi l'han completat el Reus Deportiu i el CPA Girona.


El CPA Olot, que sortia a 18a posició ha tornat a delectar a tots els espectadors amb una actuació superba. La seva proposta, 'sobrevir' ha acumulat unes puntuacions mitjanes de 9,6 i 9,8 i unanimitat en el jurat. Aquest títol li val al CPA Olot com bitllet per competir en el Campionat d'Europa (Alemanya, abril) i en el del món (Colòmbia, setembre).


El Reus Deportiu, per la seva banda, amb l'actuació 'Infinit' i actuant en 15º lloc, ha aconseguit una merescuda segona posició i el bitllet per al Campionat del Món. El podi l'ha completat el CPA Girona amb la seva actuació 'Fent i desfent', un tercer lloc molt treballat per l'equip català. El Girona disputarà el Campionat d'Europa, igual que el CP Masnou, que amb la seva actuació 'Termòmetre' i malgrat treure millor puntuació que Girona s'ha situat en quart lloc, i el millor classificat de tots dos buscaran a l'Europeu una plaça en el Campionat del Món.

Accions del document