Inici Actualitat Edificant il·lusions: La primera pedra
 

Edificant il·lusions: La primera pedra

28/03/2015

Avui dissabte 28/03/2015 és una data històrica pel Club Patinatge Artístic El Masnou. Una aspiració llargament reivindicada sembla que finalment serà una realitat. La primera pedra del Nou Pavelló del Masnou ja és una realitat.

Aquest matí s'ha fet realitat el somni llargament esperat per tots els amants del patinatge artístic al Masnou de veure la col·locació de la primera pedra del nou Pavelló Pav2 tecnificat pel patinatge artístic i que serà la merescuda recompensa als grans èxits nacionals i internacionals del Club Patinatge El Masnou. 

Amb la presència destacada del conseller de la presidència el Sr. Francesc Homs, l'alcalde de la vil·la Pere Parés i de les autoritats locals i membres destacats del Club i de l'esport masnoví s'ha procedit a la col·locació de la primera pedra del nou Pavelló que es dedicarà amb ús prioritari encara que no exclusiu a la pràctica del patinatge Artístic.

 El conseller Homs ha fet menció explícita als èxits a escala mundial del Club, entrenant a sol i serè i la llarga espera de més de 12 anys que finalment ha vist complerta la il·lusió col·lectiva del municipi i del Club. 

Les obres començaran aquest mes vinent d'abril i tenen un termini previst d'execució entre 12 i 18 mesos, fet que ens porta al 2016 com a possible data d'inauguració. Una gran noticia sens dubte que contribuirà sense cap mena de dubte a un salt qualitatiu en la trajectòria d'èxit del Club que malgrat les dificultats ha estat a l'altura dels grans d'aquest esport essent considerat un referent tan esportiu com en valors humans i de comportament dins i fora de les pistes. 

Enhorabona a tots els que han treballat per fer possible aquest somni.

Accions del document