Inici Actualitat Campionat Xous Barcelona 2016

19/11/2018

Trofeu El Masnou/Teià

Un any més es disputarà aquest proper dissabte el ja tradicional Trofeu de Patinatge en la ...

17/11/2018

Brillant actuació a la Copa Catalana 2018!

Aquesta tarda s'ha disputat a Reus la Final de la Copa Catalana de F.O, Lliure i Parelles ...

 

Campionat Xous Barcelona 2016

12/01/2016

El parquet del pavelló del Castell de Planes de Vic reunirà novament aquest any a més de 500 patinadors pertanyents 33 clubs de Barcelona els quals ens interpretaran 46 coreografies diferents.

Campionat Xous Barcelona 2016

Patrocinador Oficial de C.P. El Masnou


Xous Barcelona 2016


El dissabte amb tot preparat per part de l'organització, del Club Patí d'Osona i de la Territorial de Barcelona, el pavelló de Vic donarà la sortida a les 16:15 h al major espectacle del patinatge.


Primer serà el torn dels Quartets, Juvenils i Grups Grans, i el diumenge a la mateixa hora el dels Grups Petits. Els dos dies al voltant de les 19:00 h anirem coneixent els campions de cada categoria.


El pavelló de Vic es vestirà de gala aquest cap de setmana, per acollir no solament al gran nombre de participants, sinó també a la gran quantitat de públic que assistirà i que a bé segur omplirà els 1800 seients per gaudir del patinatge.


Amb aquest campionat de Xous, que és novament rècord de participació, la Delegació Territorial de Barcelona inaugurarà oficialment la temporada 2016.


Montse Mata, presidenta del Comitè de Patinatge Artístic de la Territorial de Barcelona desitja molta sort a tots els participants i anima a tots els aficionats al patinatge a gaudir d'aquest gran espectacle.

Accions del document