Inici Actualitat Campionat d'Espanya de Grups Xou de Patinatge 2015
 

Campionat d'Espanya de Grups Xou de Patinatge 2015

04/03/2015

Saragossa acull el XIV Campionat d'Espanya de Grups Xou de Patinatge Artístic

Els propers dies 7 i 8 de març Saragossa acollirà el XIV Campionat d'Espanya de Grups Xou de Patinatge Artístic. Un esdeveniment esportiu que cada any reuneix 600 patinadors, que formen els millors grups de patinatge del país, i congrega més de 5.000 assistents com a públic cada un dels dos dies de la prova.

En aquesta ocasió, el campionat es desenvoluparà al Pavelló Príncep Felip Saragossa. Entre els participants, hi seran presents els Grups Xou que han portat ja en innombrables ocasions al nostre país Medalles d'Or en campionats Mundials i Europeus en aquesta modalitat en la qual Espanya està resultant imbatible. També participaran 4 grups aragonesos: Club Patí Alvia, Skate Feelings, Club Patí nova era; i Stadium Casablanca. A més hi haurà representació de Catalunya (18 grups); Galícia (8); Madrid (3); València (2); Navarra (1) Astúries (1) Castella-la Manxa (1); Castella Lleó (1); i Balears (1).

El campionat es desenvoluparà en dues jornades. Dissabte 7 serà el torn per als Grups Grans compostos per més de 16 patinadors. Entre els participants estarà els actuals medalles d'Or i Plata en l'últim Campionat del Món: El Club Patí Olot i Patinatge El Masnou. En relació als grups petits, destaca la participació de l'actual medalla de plata mundial Club El Llogaret. El diumenge 8 seran els grups petits, compostos per entre 6 i 12 patinadors, els que competeixin. Ambdues proves començarà a les 16.30 hores amb la cerimònia d'inauguració.

La bona situació geogràfica de Saragossa fa esperar la visita d'unes 5.000 persones en cadascuna de les dues jornades en què es desenvoluparà el campionat.

Bona sort El Masnou!!!


Accions del document