Inici Actualitat Campionat de Barcelona de Xous 2015
 

Campionat de Barcelona de Xous 2015

29/12/2014

El cap de setmana 17/18 de gener de 2015, tindrà lloc al Pavelló Castell d'en Planes, de Gurb el campionat Barcelona Xous

El parquet del pavelló del Castell de Planes de Vic reunirà aquest cap de setmana a més de 445 patinadors pertanyents 37 clubs de Barcelona els quals ens interpretaran 44 coreografies.

El dissabte a partir de les 16:15h serà el torn dels Quartets, Juvenils i Grups Grans, i el diumenge a la mateixa hora el dels Grups Petits. Els dos dies al voltant de les 19:00 h anirem coneixent els campions de cada categoria.


El pavelló de Vic es vestirà de gala aquest cap de setmana, per acollir no solament al gran nombre de participants, sinó també a la gran quantitat de públic que assistirà i que a bé segur omplirà els 1800 seients per gaudir del patinatge.


Amb aquest campionat de Xous, que és rècord de participació, la Delegació Territorial de Barcelona inaugurarà oficialment la temporada 2015 en la qual també s’estrenaran diferents novetats com el nou sistema informàtic de puntuacions i la informatització total de les músiques.Accions del document