Inici Actualitat CAMPIONES, CAMPIONES I CAMPIONS!!! El CP El Masnou és d'OR
 

CAMPIONES, CAMPIONES I CAMPIONS!!! El CP El Masnou és d'OR

18/01/2015

Jornada històrica pel Club Patinatge El Masnou en el Campionat de Xous de Barcelona. Un triplet en les tres categories en que participava Quartets, Juvenils i Xou Gran.

Espectacular jornada la viscuda ahir dissabte al pavelló de Vic en el Campionat territorial de Barcelona de Grups Xou. 

Fruit del treball incansable i de la autèntica passiÓ per aquesT esport de patinadors, tècnics, directius i pares, per un objectiu comú i sempre desde el respecte absolut als rivals, els èxits esportius son la cirereta del pastís.

Començava la tarda amb la competició de quartets i les quatre integrants masnovines van estar a l'alçada del repte i vençudes totes les dificultats d'última hora es van impossar amb autoritat amb el seu ball Ritme.

Més enllà de les 5 de la tarda va ser el torn dels Grups de Xou Juvenil i aquest any El Masnou presentava  un equip de 14 patinadores que venien de l'experiència d'haver participat la temporada passada en els Xous Grans i amb una ambició per aconsseguir un gran resultat. 

I així va ser i sortint desde la cinquena posició van executar un ball esplèndid, ple de ritme, interpretació i originalitat que va fer les delícies del públic assistent i que el jurat va reconeixer amb puntuacions per sobre de 8, fet que les colocava en primer lloc i que van mantenir fins al final. Ni mot ni lletra, va ser l'expresió amb el seu cos de la seva ànima. Un grup amb un gran futur ia al que desitgem  el millor en les properes cites.

Pasades les set de la tarda começava la competició pels grups de Xou Gran. El Masnou es presentava com a flamant sots campió del món  i tot just acabant de sortir del Laberint, per endinsar-se en la competició 2015 amb noves incorporacions i 29 patinadores en pista. El Termòmetre que presentaven per desfer el glaç amb tota la passió dels nous reptes, els va portar un cop més al lloc més alt del pòdium i ja van...

Tarda inoblidable doncs per un club que desde la humilitat fa de l'esforç diari el seu nord i la clau dels èxits passats, presents i sense cap dubte futurs..Accions del document