Inici Actualitat Barcelona, sí ! World Roller Games 2017
 

Barcelona, sí ! World Roller Games 2017

22/02/2015

Ho hem aconsseguit!!! Barcelona serà la seu dels primers Wolrld Roller Games de la història

Hem guanyat! Barcelona, seu dels World Roller Games 2017


Després de mesos d'intens treball, finalment avui, en el marc de l'Assemblea General, la FIRS ha anunciat Barcelona com la guanyadora dels primers World Roller Games de la història.


Satisfacció i felicitat abosolutes per part dels membres de la candidatura de Barcelona, que amb aquesta proposta convertiran Barcelona en la capital dels roller esports.


La presentació de la candidatura ha tingut lloc en el marc de l'Assemblea General de la FIRS, a la seu del CONI a Roma:


Carmelo Paniagua, president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, ha estat el primer en parlar. Carmelo ha posat èmfasi en l'experiència i prestigi de Barcelona en l'organització d'esdeveniments internacionals i ha seguit parlant dels temes organitzatius i calendari previst.


A continuació, Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol, ha parlat de la tradició dels esports de patins tant a Espanya com a Catalunya, i ha mostrat la més ferma convicció que Barcelona és una excel•lent candidata a l'organització dels World Roller Games 2017.


Ivan Tibau, Secretari General de la Generalitat de Catalunya i exjugador d'hoquei patins de la Selecció Catalana ha expressat el suport que el govern de Catalunya ofereix a les federacions esportives per impulsar l'esport. Els World Roller Games són l'excusa perfecta per continuar promocionant el patinatge.


També Carlos Gascón (Consejo Superior de Deporte) ha mostrat el compromís del govern espanyol en oferir les màximes facilitats per l'organització d'aquest esdeveniment internacional i per garantir-ne la màxima seguretat.


Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, que des de sempre ha mostrat un ferm convenciment en la celebració dels primers World Roller Games a Barcelona, ha explicat una per una les instal•lacions en què tindran lloc les competicions de les diferents disciplines. També ha remarcat el fet que aquest es tracta d‘un projecte compartit amb totes les institucions. Basiana ha dit que "els World Roller Games seran una magnífica oportunitat per integrar i estructurar modalitats del roller que fins el present han tingut poca presència i oportunitats per al seu desenvolupament en el nostre territori" i ha remarcat que "comptem amb el suport dels nostres esportistes, entrenadors i jutges, que són els veritables protagonistes". Ha finalitzat la seva intervenció dient que "els World Roller Games seran un nou repte per a l'esport català".


La presentació de la candidatura ha finalitzat amb la intervenció de Maite Fandos, Quarta tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, que ha parlat de la ciutat de Barcelona, la seva història, el seu vincle amb l'esport i els joves i del seu llegat olímpic. Ha remarcat la qualitat de les instal•lacions i infraestructures esportives que ofereix i que ja estan a punt per albergar els World Roller Games del 2017. Fandos ha finalitzat la seva intervenció dient que "tenim l'aspiració i el somni de desenvolupar i integrar una identitat única per als World Roller Games, oferint així un llegat únic per a futures edicions".

Accions del document