Inici Actualitat Barcelona es prepara pels World Roller Games 2017
 

Barcelona es prepara pels World Roller Games 2017

23/01/2015

Barcelona es llueix durant la visita de la delegació de la FIRS per analitzar els escenaris proposats de cara als WRG2017

El Fòrum, la Mar Bella, Montjuïc, el Palau Blaugrana i la Vall d'Hebron confirmen el seu potencial durant la visita


Aquest dijous ha tingut lloc la segona jornada de treball de la visita que una representació de la FIRS ha realitzat a Barcelona per tal d'estudiar la candidatura de la ciutat com a organitzadora de la primera edició dels World Roller Games, que tindran lloc el 2017. La jornada s'ha centrat en visitar les seus que ha proposat la candidatura per acollir les diferents disciplines.


El matí ha començat a la zona del Fòrum, amb la primera visita al CCIB, pensat per acollir el patinatge artístic i també per actuar de centre d'operacions, logístic i de comunicació de tots els jocs. Després s'ha continuat amb la inspecció dels diversos escenaris del Fòrum on tindrien lloc les proves d'aire lliure, com el patinatge de velocitat, el freestyle, l'eslàlom i l'skate.


La comitiva s'ha desplaçat posteriorment al pavelló de la Mar Bella, a poca distància del que seria el centre d'operacions, i seu proposada pel roller derby i l'hoquei línia. La sessió matinal ha acabat al Parc de Montjuïc amb una inspecció de possibles recorreguts per les proves d’eslàlom o el descens que requereixen de molt pendent.


A la tarda, la delegació ha anat a visitar el Palau Blaugrana, que acolliria les proves d’hoquei patins, per acabar la visita al Pavelló Municipal d'Esports de la Vall d’Hebron, pensat com subseu de l'hoquei patins.


La jornada de demà continuarà amb diverses reunions de treball en què es desenvoluparan i concretaran qüestions estratègiques de l'esdeveniment. A les 13h hi haurà una roda de premsa que comptarà amb la presència de Maite Fandos, tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, Sabatino Aracu, president de la FIRS, Ramón Basiana, president de la FECAPA i Carmelo Paniagua, president de la RFEP.

Accions del document