Inici Actualitat Barcelona, candidata a organitzar els World Roller Games 2017
 

Barcelona, candidata a organitzar els World Roller Games 2017

18/11/2014

Competirà amb Lima per ser la seu dels primers World Roller Games

La Real Federación Española de Patinaje i la Federació Catalana de Patinatge, amb el suport del Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Diputación de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, han presentat la ciutat de Barcelona com a candidata per organitzar la primera edició dels World Roller Games davant de la Federació Internacional de Roller Sports (FIRS). Aquests nous jocs, la primera edició dels quals tindrà lloc durant el 2017, pretenen ser la cita mundial més important per cada una de las modalitats del patinatge.


El creixement de les diferents modalitats i disciplines del patinatge ha portat la FIRS a promoure aquests nous jocs, els quals uniran en un únic certamen els Campionats del Món d'hoquei sobre patins, hoquei línia, patinatge de velocitat, patinatge artístic, Freestyle, Skateboarding, Roller derby, Descens en Línia i Descens Alpí.


La candidatura compta amb l'important suport de l’Ajuntament de de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consejo Superior de Deportes. La Federació Catalana de Patinatge i la Real Federación Española de Patinaje, han promogut la candidatura de Barcelona des del convenciment que no hi ha una ciutat millor en el món per arrencar un projecte d'aquesta magnitud.


A més de l'evident vinculació històrica de la ciutat amb el món del patinatge en totes les seves modalitats, Barcelona ofereix enormes garanties d'èxit gràcies a la seva experiència en l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments i una projecció internacional que ha de ser clau per la consolidació dels World Roller Games.

Accions del document