Inici Actualitat

Actualitat

13/07/2018

Patinar pel record

XXXIV festival de Patinatge El Masnou


Enguany, el festival del Club Patinatge El Masnou girarà entorn a la figura del nostre estimat Jaume Pons, fent memòria de les seves coreografies, reinterpretades per totes les patinadores del club en motiu d'aquesta nit tan especial per nosaltres; la primera sense ell. Patinar pel record, el nostre sentit homenatge a l'ànima del club.

30/11/2017

.D.E P Estimat Jaume Pons

Desconsolats, hem d'anunciar que aquesta passada nit ens ha deixat el nostre estimat Jaume Pons. Avui, per tant, el món s'ha llevat trist perquè ha perdut una ànima lliure, el patinatge, un geni i nosaltres, un amic. Descansa en pau i patina per sempre. 

10/07/2017

33è Festival de Patinatge Artístic El Masnou

Tot a punt per a la gran cita de la temporada amb el 33è Festival de patinatge del C.P. El Masnou

El proper dissabte 15 de Juliol 2017 arriba una data molt esperada per a tots.
El 33è Festival de Patinatge Artístic del C.P. El Masnou.


Patinatge, el 8è art?
És art i l'art no es classifica.
Brolla i es filtra. Fusiona amb qui l'observa.

Horari:21,30 hores

19/06/2017

Interclubs Lliure 2017 2ª Fase

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Sant Pere de Ribes la segona Fase del campionat d'Interclubs 2017 en modalitat Lliure.

Aquest diumenge un bon nombre de patinadores del club han disputat la segona Fase del campionat Interclub modalitat lliure amb uns resultats força engrescadors.

Es classifiquen per la fase Intercomarcal La Fiona Gannon i la Mireia Garcia en categoria B i la Violeta Prat en categoria C.

Enhorabona a tots!

12/06/2017

Campionat Internacional Grups Xou 2017

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Castres, França, el Campionat internacional de grups Xou amb la participació del grup juvenil del C.P. El Masnou amb la coreografia Edelweiss.


Sortien el dissabte al matí en bus acompanyats de pares i tècnics. Les joves patinadores afrontaven la seva primera competició internacional per adquirir experiència i competir a un nivell força elevat.

Al final aconseguien una sisena posició després d'una bona actuació en pista.

05/06/2017

Interclub 2017 2ª Fase

Aquest dissabte a la tarda s'ha disputat a Terrassa la segona fase del Campionat Interclubs 2017 de Figures Obligatòries.

Amb una nombrosa participació de patinadores del C.P. El Masnou que han aconseguit nombroses classificacions per a les semifinals al més d'octubre.01/06/2017

Recepció a l'Ajuntament del Masnou

Ahir dimecres al vespre l'Ajuntament del Masnou va oferir una recepció al Club Patinatge El Masnou.

El ple de l'Ajuntament del Masnou va rebre ahir el grup gran de Xou del Club Patinatge El Masnou en reconeixement a la temporada que s'acaba i en agraïment a la trajectòria internacional que ha permès dur el bon nom de la vil·la arreu del món. De l'acte, cal destacar el compromís del consistori en establir, com abans millor, un calendari realístic d'execució de les obres del nou pavelló de tecnificació de patinatge, responent així a la petició que des del club se li va fer al mateix alcalde Jaume Oliveras i al regidor d'esports, Jordi Matas, que van presidir l'acte. Un petit obsequi de record, unes fotografies de família i un piscolabis a càrrec de la prestigiosa Pastisseria Miquel van concloure un acte que des del Club agraïm de tot cor, doncs simbolitza el recolzament que des de les institucions municipals ens permet seguir creixent i aspirant (tal i com se'ns va emplaçar) a escalar posicions en la classificació.


Veure més
Accions del document