Inici Actualitat

Actualitat

19/02/2019

Excel·lents resultats dels nostres equips de xou en el campionat de Catalunya de Xous i Quartet

Aquest passat cap de setmana 16 i 17 de febrer, s'ha disputat a Reus el campionat de Catalunya de Xou i Quartets amb la participació de tres equips del nostre club. 

Durant la primera jornada del campionat, el nostre quartet "Burning man" va aconseguir la medalla de bronze, quedant classificat per al pròxim campionat d'Espanya. La seva actuació, molt aplaudida pel públic, els va valer una puntuació final de 71,30 punts.

En grup gran, "Reflexió" també va aconseguir la medalla de bronze i la classificació per al pròxim estatal. Una competició molt disputada on el nostre equip va saber estar a l'alçada i lluitar per les primeres posicions. 

05/02/2019

Paula Oliver es classifica pel campionat català de F.O.

El passat diumenge 3 de febrer,  Paula Oliver ha participat al Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries aconseguint els mínims per classificar-se pel Campionat de Catalunya que es celebrarà els dies 16-17 de març a Mollet del Vallès.

La patinadora masnovina, ha fet els mínims en dos de les tres figures. La classificació ha estat molt ajustada. Les dos figures d’escola molt correctes, ha demostrat que domina la figura i ha tingut una bona actuació. Al bucle no ha tret mínims pero tot i així la puntuació mes baixa ha estat de 5,8.

28/01/2019

Campionat de Barcelona de Grups Xou i Quartets 2019

Tres equips del club es classifiquen per al Campionat de Catalunya

El passat 26 i 27 de gener al Centre Esportiu Isaac Gálvez (Vilanova i la Geltrú) va tenir lloc el Campionat de Barcelona de Grups Xou i Quartets 2019. 

En aquesta ocasió el Club Patinatge El Masnou hi participava amb un grup júnior, dos quartets sèniors i un grup gran. La competició va acabar amb tres dels nostres equips classificats pel proper Campionat de Catalunya que es diputarà a Reus el 16 i 17 de febrer. El nostre quart equip podrà disputar la Copa Catalana el proper 24 de febrer a Cassà de la Selva.

19/11/2018

Trofeu El Masnou/Teià

Un any més es disputarà aquest proper dissabte el ja tradicional Trofeu de Patinatge en la modalitat de Lliure, del Masnou/Teià.

Data: Dissabte 24 de Novembre 2018

Lloc: Pavelló El Cim de Teià

Horari: de 9 a 18.30 hores

17/11/2018

Brillant actuació a la Copa Catalana 2018!

Aquesta tarda s'ha disputat a Reus la Final de la Copa Catalana de F.O, Lliure i Parelles artístic amb una més que notable actuació dels nostres patinadors.

En la categoria Lliure C  la patinadora del Masnou Rita Duran ha assolit el sots campionat amb una brillant actuació.

En la modalitat de Parelles d'artístic teníem dos representantes en la Categoria Infantil i han assolit les següents classificacions:

Aitana de Diego/Fabio Angerri Sots Campions de la Copa Catalana

13/11/2018

Copa Catalana Iniciació Lliure, F.O i Parelles

Final de la Copa catalana amb participació de patinadors del C.P. El Masnou.

Aquest proper dissabte 17 de Novembre es disputarà al Pavelló Municipal de Reus la Final de la Copa Catalana 2018 en les modalitats de Lliure, F.O. i Parelles.

La Rita Duran en Categoria Lliure C i les parelles Infantils Renata Pastorino/Pau Bover i Aitana de Diego/Fabio Angerri són els nostres representants en aquesta final.

Molta sort!

06/11/2018

Final Interclubs 2018

El dissabte 20 d'octubre es va disputar a Cerdanyola del Vallès la final del Interclubs 2018 amb una bona participació de patinadors del Club.

En la modalitat de Lliure i en la Categoria C, La Rita ha aconseguit la primera plaça.

En la modalitat de F.O van participar la Rita Duran, la Emma en categoria C  i la Valentina Chaves en categoria B, amb destacades actuacions.

En la Categoria de Parelles de promoció Infantils, l'Aitana i el Fabio han assolit una merescuda segona posició i el Pau Bover i la Renata Pastorino una meritòria cinquena plaça.

Veure més
Accions del document